Op het Sportgala in Alphen aan den Rijn werd op 17 februari 2023 een bijzondere prijs uitgereikt. Uit handen van ArJan Wille van Alphen Vitaal ontving Ipse de Bruggen de prijs voor het Meest Vitale Bedrijf 2022 uit de regio.

De jury waardeerde de visie en inspanningen van Ipse de Bruggen op het gebied van vitaliteit, vooral de manier waarop zij dit samen met hun cliënten vormgeven via het SamenFit-programma en bekroonde hen daarom met de titel van Meest Vitale Bedrijf 2022.

PL Fondsenwerving werft al sinds 2017 fondsen voor de diverse onderdelen van het SamenFit-programma. Denk aan fondsenwerving voor duo-fietsen, Fietslabyrinten, Tovertafels, beweeg- en beleeftuinen, fitnessruimtes en sportdagen. Wij zijn trots dat we bijdragen aan het vitale programma van Ipse de Bruggen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.