Trainingen fondsenwerving

Bent u werkzaam in de zorg of welzijn? Wilt u aan de slag met fondsenwerving en sponsoring? Maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Dan bieden we u een zeer informatieve en praktische training fondsenwerving.

In de training financieringsmogelijkheden voor zorg- en welzijnsprojecten vertellen wij hoe u aan financiering komt voor uw project.

Geen enkel project kan zonder een goed voorstel. Zeker als u fondsen wilt benaderen. In de training Hoe schrijf ik een overtuigend projectplan leert u een goed plan te schrijven. Of hoe u bestaande plannen aanscherpt.

De trainer
Onze trainer Priscilla Loor is zelf werkzaam als fondsenwerver in de zorg en welzijn en heeft veel praktijkervaring. Deze praktijkervaring deelt zij graag met u.

Wat zeggen deelnemers over de training?
Deelnemers die de training hebben gevolgd waarderen de training met een acht! Zij vinden de training bovenal informatief, leerzaam, interessant en duidelijk.

Financieringsmogelijkheden

Tijdens deze training nemen we u mee in de wereld van de fondsenwerving en de financieringsmogelijkheden die er zijn voor zorg- en welzijnsprojecten. We gaan aan de slag met uw eigen project en kijken naar verschillende financieringsmogelijkheden zodat u na de training praktische handvatten heeft om een start te maken met de fondsenwerving.

Lees meer over de inhoud van de training en de trainingsdata.

Persoon die werkt aan een projectplan

Hoe schrijf ik een overtuigend projectplan ?

Tijdens deze training leert u hoe u aanvragen indient bij vermogensfondsen en welke documenten zij willen ontvangen. Een goed projectplan staat hierin centraal. U leert welke eisen gesteld worden aan een projectplan en u krijgt schrijftips en adviezen voor het aanscherpen hiervan.

Lees meer over de inhoud van de training en de trainingsdata.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.