Over PL Fondsenwerving

Met de bezuinigingen in de zorg en maatschappelijke branche is het noodzakelijk geworden voor organisaties om te kijken naar alternatieve vormen van financiering.

Wij helpen uw organisatie verschillende financieringsmogelijkheden in kaart te brengen en een strategie voor de toekomst neer te zetten samen met uw medewerkers.

Door de maatschappij actief te betrekken bij de uitdagingen in de zorg en maatschappelijke branche kunnen we ervoor zorgen dat leuke en goede initiatieven blijven plaatsvinden.

Onze drijfveer?

Wij vinden het motiverend dat wij door middel van fondsenwerving mooie projecten en initiatieven in de zorg en maatschappelijke sector mogelijk maken, onder omstandigheden waar dit financieel niet mogelijk leek.

Onze fondsenwervers

Priscilla Loor

Priscilla Loor

Oprichter en Senior Fondsenwerver
De drijvende kracht achter PL Fondsenwerving is Priscilla Loor. Als Bedrijfskundige met een marketing achtergrond is zij gestart als adviseur in de zorgbranche, waar zij verschillende adviesopdrachten en projecten heeft begeleid. Daar kwam zij in aanraking met de financiering van zorgprojecten, o.a. subsidies en fondsenwerving. In de zorgbranche bleek hier grote behoefte aan te zijn. Inmiddels is zij al geruime tijd actief in het opzetten en professionaliseren van fondsenwerving voor zorgorganisaties.

Sonja de Boer

Virtueel Assistant – Happy Office Support
Sonja vindt mensen helpen in de zorg en maatschappelijke sector, daar waar zij het hard nodig hebben, fantastisch. Mooie projecten en dan ook nog eens maatschappelijk betrokken zijn, dat is voor Sonja de ideale combinatie om PL Fondsenwerving te ondersteunen. Regelen, organiseren en proactief meedenken is iets waar Sonja happy van wordt. Sonja komt ons ondersteunen bij werkzaamheden voor de social media, website, nieuwsbrieven en fondsenwerving.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.