Beweegroute in de wijk Hafakker

In de wijk Hafakker in Noordwijkerhout wonen mensen met en zonder beperking naast elkaar op hetzelfde terrein. Het voormalige instituutsterrein van Het Raamwerk is nu openbaargebied, waardoor cliënten niet meer afgezonderd van de buitenwereld wonen.

De wijk Hafakker is een strak aangelegde wijk en het ontbreekt aan uitdaging voor de cliënten. Ze kwamen niks spannends tegen die een wandeling door de wijk stimuleerde, terwijl beweging enorm belangrijk is voor ze.

Sinds kort is er een beweegroute aangelegd met behulp van de bijdragen van diverse fondsen. Langs de wandelroute zijn diverse beweegapparaten geplaatst die toegankelijk zijn voor de hele wijk. Jong en oud, mensen met en zonder beperking ontmoeten elkaar op deze nieuwe beweegroute. Het is een kleurrijke aanwinst voor het terrein en de cliënten!

PL Fondsenwerving heeft de fondsen geworven voor beweegapparaten langs de wandelroute. Mede dankzij de giften van Stichting SFO, de Pasman Stichting, de J.C. Ruigrok Stichting en het Vaillant Fonds is de beweegroute mogelijk gemaakt.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.