Ingeblikt Mars! Theater Totaal

Een voorstelling die helemaal Corona-proof zou zijn en uitgevoerd door mensen met een verstandelijke beperking is een online stream voorstelling geworden. Ze hebben keihard gewerkt en het is fantastisch geworden!

In 2021 bestond Theater Totaal 25 jaar! Al die tijd zijn zij actief geweest binnen de gemeente Nieuwegein met cultuur en theater van talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking. Deze mijlpaal gingen zij vieren met een jubileumvoorstelling. Het heeft wat voeten in de aarde gehad want Corona deed niet veel goeds en na talloze keren wikken en wegen en weer uitstellen ging het land weer op slot. Dit was een grote verdrietige telleurstelling voor de artiesten want alles was klaar voor de voorstelling. Theater De Kom kwam met het fantastische idee om de voorstelling te streamen. Zo kon het toch doorgaan. De stream voorstelling voelde aan als een echte voorstelling. De acteurs zijn boven zichzelf uitgestegen. Het was een geweldige voorstelling en een groot cadeau voor de artiesten om dit te doen in deze bizarre tijden. Natuurlijk willen de artiesten de voorstelling ook nog live op het podium voor het grote publiek tonen. Dit gaat lukken! Op 4, 5 en 6 juli 2022 zal de productie Ingeblikt Mars! In première gaan in Theater de Kom. Zie onderstaande trailer.

Over de voorstelling Ingeblikt Mars! 

Elke stap die je zet is eigenlijk het begin van een reis. Die reis kan je van je bed naar de badkamer brengen, van je thuis naar je werk, van alleen naar je vrienden. En hoe klein een stap ook is die gezet wordt, toch kan het voelen alsof je een reis naar een andere planeet maakt. Als je bv. voor het eerst ergens bent en nog niemand kent. Als je iets moet doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Eigenlijk zijn we allemaal captain Kirk van Star Trek. Vaak dapper, soms bang. Ons lichaam is een ruimteschip dat elke dag op het onbekende afkoerst. Soms is je reis kalm, soms beland je ineens midden in een meteorenregen. Maar wat je ook doet, hou het stuur altijd in je eigen handen.

PL Fondsenwerving heeft fondsen geworven voor de theatervoorstelling Ingeblikt Mars! van Theater Totaal. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de gulle giften van het VSBfonds, HandicapNL, Stichting SFO en Kf Heinfonds.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.