Theaterspektakel met verstandelijk gehandicapten

Meer dan een jaar hebben ze eraan gewerkt. Theater Totaal, onderdeel van Stichting Amerpoort, heeft vier voorstellingen van het muzikale theaterspektakel Vogelvrij vertoond. De voorstelling was in de openlucht bij Museumwerf Vreeswijk.Theater Totaal is de werkplek voor talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking. De plek waar mensen met een verstandelijke beperking hun droom van uitvoerend artiest kunnen waarmaken.

In de voorstelling Vogelvrij heeft Theater Totaal samengewerkt met verschillende groepen uit Nieuwegein: ouderen uit Zorg-spectrum Vreeswijk, kinderen van basisschool de Tweeklank, zeemanskoor de Brulboeien, cliënten van Huis van Waarde & Wederkeer en de free runners groep uit Nieuwegein.

Met de voorstelling is gezorgd dat kwetsbare groepen, mensen met een verstandelijke beperking en ouderen, hebben kunnen meedoen en meewerken aan een prachtige voorstelling. En dat verschillende groepen mensen elkaar hebben ontmoet, hebben leren kennen, begrijpen en respecteren.

PL Fondsenwerving heeft fondsen geworven voor de theatervoorstelling Vogelvrij van Theater Totaal. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de gulle giften van het VSBfonds, HandicapNL, Stichting SFO en het Van den Muijsenbergh-Fonds.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.