Een kerstconcert voor 1.000 ouderen

Sfeervolle kerstmuziek, 400 enthousiaste koorleden, ruim 100 vrolijke vrijwilligers en 1.000 ouderen en mantelzorgers. Het Amstelring Kerstconcert voor ouderen in Het Concertgebouw was een onvergetelijke ervaring!

Op donderdag 7 december 2023 genoten ruim duizend ouderen en mantelzorgers van de kerstklassiekers die door het Grootkoor Holland werden gezongen. Na drie jaar uitstel door de Coronapandemie kon het kerstconcert dit jaar eindelijk weer doorgaan. De interesse en enthousiasme was erg groot. Ruim 100 vrijwilligers zorgden dat alles goed, snel en vooral feestelijk verliep. De vrijwilligers boden de ouderen een arm om op te leunen, of zij duwden de rolstoelen over de pluche vloerbedekking van Het Concertgebouw. Vlak voor en vlak na het concert speelde zich buiten een grote logistieke operatie af. Rolstoelbussen en touringcars reden af en aan, verkeersregelaars leidden automobilisten om. Kortom een goed geoliede logistieke machine in hartje Amsterdam.

PL Fondsenwerving verzorgt al sinds 2013 de fondsenwerving voor dit grote en bijzondere project. Fondsen, bedrijven en leveranciers worden benaderd voor een bijdrage. Diverse bedrijven zijn met hun medewerkers komen helpen als vrijwilliger. Met de steun van al deze betrokken partijen is het kerstconcert mogelijk gemaakt.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.