Special Media Awards

Op woensdag 8 november 2023 kwamen 30 genomineerden uit het hele land naar Beeld & Geluid in Hilversum voor de leukste award uitreiking van Nederland: de Special Media Awards. Tijdens een spannende show maakten Irene Moors en Kevin van den Berg de 10 winnaars bekend. 

Met de Special Media Awards wordt op een leuke en positieve manier aandacht gegeven aan de meerwaarde van media voor mensen een verstandelijke beperking. De Special Media Awards draagt bij aan een mediawijze, inclusieve digitale samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking actief betrokken zijn.

Een leuk online leven is een onlosmakelijk onderdeel van een goed leven, en kan alleen als je er toegang toe hebt, de risico’s kent, de kansen kunt benutten en ondersteuning krijgt als je dat nodig hebt. 

Sinds 2019 organiseert Amerpoort de Special Media Awards tijdens de landelijke Week van de Mediawijsheid, met publiek en een livestream naar YouTube.

PL Fondsenwerving is al sinds de eerste editie in 2019 betrokken bij de Special Media Awards en heeft fondsen geworven voor de edities van 2019 t/m 2023.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.