Beleeftuin Roland Holstlaan

Een praatje maken, tuinieren en genieten van de vogels en de bijen, dat kan nu allemaal in de nieuwe tuin van Ipse de Bruggen locatie Roland Holstlaan in Delft.

Op de Roland Holstlaan woont een gevarieerde groep volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, dus veiligheid en een vertrouwde omgeving binnen en buiten is belangrijk voor de groep.

De tuin van de locatie was aan een renovatie toe. Op veel plaatsen was de tuin verzakt waardoor sommige tegels omhoog stonden. Bewoners konden nauwelijks een rondje door de tuin maken en activiteiten doen in de tuin bracht veel risico’s met zich mee. De tuin heeft een flinke metamorfose ondergaan. Door de brede paden, verhoogde plantenbakken en plaatsen om te draaien sluit de tuin beter aan op de cliënten in de woningen. Er is ook een pergola geplaatst, een groot insectenhotel, een vogelpaneel en picknickbanken. Het is een prachtige veilige tuin geworden waar de bewoners en familie veel plezier aan beleven.

PL Fondsenwerving heeft de fondsen geworven voor de inrichting van de beleeftuin. Mede dankzij de bijdrage van Fonds1818, Stichting Stalpaert van der Wiele en Stichting de Lichtboei kon deze fantastische tuin gerealiseerd worden.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.