Beleven bij dagbesteding Katwijk

Op locatie Zeehos van Stichting Het Raamwerk in Katwijk wordt ondersteuning en begeleiding geboden aan 144 mensen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Ze zijn vrijwel allemaal rolstoel gebonden.

Op de dagbesteding is een fijne beleefruimte gerealiseerd waar mensen met een beperking iedere dag gebruik van kunnen maken. Iedereen heeft de mogelijkheid om op zijn of haar manier te beleven. De belevingsgerichte activiteiten zijn afgestemd op de individuele behoeftes. Door dit op deze manier aan te bieden kan met elke bezoeker op iedere manier contact gemaakt worden en wordt daarmee de kwaliteit van leven verbeterd.

Het is een ruimte geworden waar men door te beleven heerlijk kan ontspannen in een ruimte met kleuren, beelden, geuren en geluiden. Zo worden de zintuigen op de juiste manier geprikkeld en dit is zeer wenselijk voor mensen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking.

Wij zijn blij dat we d.m.v. fondsenwerving de beleefruimte hebben kunnen realiseren voor locatie Zeehos. Mede dankzij de bijdrage van Dr. C.J. Vaillantfonds, Stichting SFO en Sint Nicolaas Gasthuis kon deze fantastische beleefruimte gerealiseerd worden.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.