Gouden Dagen Uitgerold

Stichting Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen. De missie is het bestrijden van eenzaamheid. Ze zetten daarbij in op het bereiken van ouderen die niemand weet te bereiken, met name de groeiende groep zelfstandig wonende ouderen (92%).

Gouden Dagen staat voor meer aandacht voor meer ouderen. Dit doen zij om de kwaliteit van leven van ouderen te bevorderen. Instrumenteel daarin is een breed aanbod van welzijnsactiviteiten om ouderen te verleiden en vrijwilligers te betrekken. Met een groeiend nationaal netwerk van lokaal gevestigde Gouden Dagen aanbieders (zorgorganisaties) willen ze in Nederland alle ouderen bereiken die het nodig hebben.

Het doel van de uitrol is om per halfjaar minimaal 25 nieuwe zorglocaties aan Gouden Dagen toe te voegen. De zorglocaties kunnen vervolgens Gouden Wensen, Gouden Koffie, Gouden Natuur en Cultuur activiteiten aan hun ouderen bieden. Gouden Dagen ondersteunt bij de opstart, met communicatie en promotie, methodieken en trainingen, fondsenwerving en de netwerkfunctie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PL Fondsenwerving heeft zorggedragen voor de financiering van € 100.000 voor de uitrol bij 24 zorglocaties gedurende 3 jaar in Nederland.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.