Kamermuziekconcerten

In februari 2017 is een 2 jaar durende reeks van 80 kamermuziekconcerten van Stichting Muziek in Huis in 5 zorgcentra van Amstelring van start gegaan. In drie Amsterdamse zorgcentra (De Drie Hoven, Vreugdehof, Leo Polak), in Aalsmeer (Rozenholm) en in Hoofddorp (Floriande) zullen naar schatting in totaal 4.800 ouderen gaan genieten van klassieke concerten.

Bij de concerten gaat het niet om wat mensen niet meer kunnen, maar om wat ze nog wél kunnen: genieten van klassieke muziek, genieten van mooie momenten! Mensen zijn nooit te oud of te ziek om geroerd te worden door muziek. Dankzij deze concerten kunnen vele ouderen en zieken genieten van prachtige muziekuitvoeringen. En dat betekent enorm veel voor hen. Want als je er zelf niet zomaar op uit kunt, dan is het fantastisch dat de muziek naar je toe komt.

In 2015 heeft deze 2 jaar durende reeks van 80 concerten ook plaatsgevonden in 4 andere zorgcentra van Amstelring. PL Fondsenwerving heeft voor beide reeksen van concerten de fondsenwerving verzorgd.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.