Sportdagen Ipse de Bruggen 2022

In juni was het een sportief feest op 3 locaties van Ipse de Bruggen! Er werden sportdagen georganiseerd, voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie/begeleiders, om met elkaar in verbinding te komen en gezellig samen te sporten. Het was de perfecte manier om de deelnemers te stimuleren om meer te bewegen. Iets wat bij deze doelgroep niet vanzelfsprekend is.

Op de sportdagen was er veel te beleven. Moef, de beweegmascotte van Ipse de Bruggen, startte de dagen met een warming up. Daarna konden de deelnemers gebruik maken van de stormbanen, kermisspelletjes, konden ze zelf pizza maken van oud brood samen met TV-kok Lisette Bossert en hun eigen smoothie maken op de smoothiefiets. Alle deelnemers kregen een Fitcoins stempelkaart. Met een volle stempelkaart konden zij mooie prijzen verdienen. Er was een stand van de bewegingsagogie waar ze informatie konden krijgen over de sport en beweeg mogelijkheden op het terrein of in de buurt. Aan het einde kregen de deelnemers een lunch aangeboden en was er een live optreden van een artiest op de locatie.

Fijn dat PL Fondsenwerving de sportdagen heeft kunnen realiseren met behulp van fondsenwerving. De gulle giften van de Amantia Stichting, Stichting SFO, Fonds 1818,  Stichting Rijnkade 1630 en Stichting Old Grand Dad hebben gezorgd voor een dag vol beweging en verbinding voor de deelnemers.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.