Festival 40 jaar De Venser

Verpleeghuis De Venser van Amstelring bestaat 40 jaar! Dit hebben zij in de week van 29 mei t/m 3 juni 2022 op een fantastische manier gevierd. Op maandag kwam niemand minder dan Olga Commandeur en bracht iedereen binnen en buiten in beweging voor een gezonde dosis ochtendgymnastiek. Er werden lezingen gegeven en er is gesproken over de Arbeiders Jeugd Centrale en Kamperen. Aansluitend gingen de voeten van de vloer bij een heerlijke brassband. De dag is afgesloten met een BBQ.
Op dinsdag hebben de bewoners, familieleden en vrijwilligers in de sociëteit tal van activiteiten gedaan als koersbal en bordspellen onder het genot van een liveoptreden.
Woensdag was de grote Festivaldag. Op de parkeerplaats was een podium opgebouwd voor een band welke een diversiteit aan muziek heeft gespeeld uit alle windstreken. Iedereen heeft geluisterd, gedanst en tussendoor kunnen genieten van alle heerlijkheden uit de foodtrucks.
Na een heerlijke rustdag is vrijdag afgesloten met een prachtige Bonte middag. Bewoners en medewerkers kwamen onder meer langs als Frank Sinatra, De Star Sisters, Sister Act, Gloria Gaynor, Dorus, Inline Dancers etc.

Fijn dat PL Fondsenwerving dit mooie festival heeft kunnen realiseren met behulp van fondsenwerving. De gulle giften van Stichting Vrienden van Sint Joannes de Deo en RCOAK hebben gezorgd voor veel blije gezichten bij de bewoners, familie en medewerkers van De Venser.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief met ontwikkelingen, projecten en tips voor fondsenwerving.